dimecres, 19 de novembre de 2014

Autoxandri t'invita a la presentació del Nou Renault Trafic


Nou Trafic a Autoxandri

Des d'Autoxandri et volem invitar a la interessant xerrada que impartirà l'Empresa Consultora de Juan Merodio i Jaime López, prestigiosos professionals en xarxes socials, màrqueting digital i web 2.0, al nostre centre Renault Pro+ Autoxandri, sobre Internet com a eina de maca i de venda per a l'empresa. T'esperem demà dia 20 de novembre a les 19h al nostre concessionari de Tarragona, al Polígon Comercial Les Gavarres, on a més et presentarem el Nou Renault Trafic "El motor del teu èxit".
 
Nou Renault Trafic, el motor del teu èxit
 
Espai interior Nou Trafic, oficina mòbil
 
La cabina del Nou Renault Trafic Combi és una autèntica oficina mòbil, que proposa solucions innovadores per simplificar la vida del professional a bord. Suports per smartphone i tablet digital, que et permeten tenir a l'abast de la mà totes les teves eines de treball.

Gaudiràs d'un ampli espai de magatzematge amb un gran nombre compartiments distribuïts en l'habitacle dissenyats per a tots els objectes quotidians dels professionals. Gràcies al seu disseny interior modern, posició de conducció ergonòmica, radar de proximitat amb càmera de visió posterior, el Nou Trafic ofereix un confort de conducció i de vida a bord inèdit.

Interior modulable de Nou Renault Trafic

Nou Trafic Combi pot transportar còmodament fins a 9 persones, oferint un gran maleter per al teu equipatge. A les places posteriors, d'espai generós, els passatgers poden instal·lar-se còmodament. Gràcies a la modularidad de les banquetas posteriors, Nou Trafic Combi t'ofereix un volum de càrrega a mesura, fins a 3400 L en versió L2 (amb l'última banqueta plegada). En la seva versió de 5 a 6 places, podràs transportar objectes de més de 2m. Polivalent, Nou Trafic Combi respon a totes les teves necessitats.
 
Motor Nou Renault Trafic

Nou Trafic Combi proposa una gamma de motoritzacions flexibles i molt econòmiques. El motor 1,6 dCi, que es beneficia de l'experiència de Renault en F1, es presenta en dues variants: Turbo amb geometria variable (90 i 115cv) i dCi Twin Turbo (120 i 140 cv).

La tecnologia Twin Turbo, associada al Stop & Start i al Electric Smart Management (ESM), permet reduir el consum per sota del llindar de 6 l/100 km. La recuperació del motor a baixes revolucions és neta, fins i tot amb el vehicle carregat, ja que la sobrealimentació per turbocompressor doble ofereix un parell superior a baix règim i més potència a alt règim. Les motoritzacions Energy dCi Twin Turbo t'ofereixen així sobrietat, confort i flexibilitat de conducció.
 
Si voleu veure de ben aprop el Nou Renault Trafic us esperem demà al nostre concessionari Autoxandri a:
 
Carrer Josep Mª Folch i Torres 12 (Pol. Com. Les Gavarres)
43006 Tarragona
 
Podeu confirmar la vostra assistència a: sarai.angles@autoxandi.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada