dimecres, 17 de desembre del 2014

Consells en un minut

Els frens

Frens Renault disponibles als taller del Grup Autoxandri
Utilitzats en cada trajecte, els frens formen part del “Triangle de seguretat” juntament amb els pneumàtics i els amortidors.

Un manteniment regular de les teves pastilles et permetrà allagar la durada dels teus discs de fre. D'aquesta manera evitaràs perdre el control del teu vehicle en cas de frenada brusca. Per a conserva millor el teu sistema de frenat i garantir la teva seguretat, a Autoxandri et recomanem:

- Controlar les pastilles de fre cada 20.000km o cada 2 anys
- Canviar el líquid de frens cada 120.000km o cada 3 anys
- Controlar els teus frens, pastilles o discos en cada revisió i netejar-los i controlar-los cada 60.000km si són frens de tambor.


En els nostres tallers oficials Renault/Dacia tenim professionals experts que realitzen el manteniment dels teus frens duent a terme un minuciós control de:

-L'estat de desgast de pastilles i discos
-L'estat del circuit de frenat
-El nivell de líquid de frens

Realitzar el manteniment de frens a un dels nostres taller del 
Grup Autoxandri assegura l'eficàcia del conjunt: pneumàtics, frens (pastilles, discs, líquid de frens), ABS i derivats, i evita que el desgast excessiu de pastilles danyi irreversiblement els discs.
 

Per a això els nostres tallers oficials Renault/Dacia et proposem preus adaptats a la teva necessitat i a les característiques del teu vehicle. Si desitges consultar-los:
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada