dijous, 20 d’agost de 2015

Renault Zoe, la tecnologia del demà disponible avui

Renault Zoe frontal del vehicle
 
Amb Renault ZOE, berlina de 5 portes, vehicle compacte i 100% elèctric, comença una nova era automobilística. ZOE és el primer cotxe dissenyat per ser realment accessible per a la major quantitat possible de persones, i resulta ideal per a les necessitats quotidianes. La tecnologia de matí per cuidar-te i cuidar el teu medi ambient avui.

Imagina carrers sense sorolls de motors, sense emissions de CO2 o de NOx, una ciutat on es viu millor… Ja no és necessari esperar a les estacions de servei, no, será suficient amb connectar el teu cotxe com un Smartphone. Temps que estalviem per dedicar-nos al que realment importa.

Renault Zoe al camp
 
Renault ZOE, és un vehicle silenciós encara que no avorrit, ecològic i connectat, simple d'utilitzar, que inventa una nova manera de viure l'automòbil. Transformar la ciutat, fer-la més agradable. Tothom ho ha pensat ja. La diferència és que ZOE ho fa. Ara. Imagina que tots els cotxes fessin el mateix... La calma, el silenci, la felicitat... Parlar sense cridar, conversar amb tranquil·litat, comunicar-se lliurement.

ZOE incorpora la tecnologia elèctrica més avançada. S'han registrat més de 60 patents al voltant del seu disseny, les innovacions al servei de l'autonomia, la simplicitat d'ús i la connectivitat.

Interior motor elèctric Renault Zoe
 
Dos tipus de motors estan disponibles per a una resposta que s'ajusti al teu ús:

-Motor R240 amb una autonomia de 240km NEDC, per fer trajectes llargs. Et permet recarregar el teu ZOE en 1 hora en els punts de recarrega de 22kW i 43kW.

-Motor Q210 amb una autonomia de 210km que et permet recarregar ràpidament el teu ZOE (80% de la bateria carregada en 30 minuts en un punt de recarrega de 43 kW). ZOE està equipat de sèrie amb el sistema «Range OptimiZEr» que millora l'autonomia amb independència de les condicions de conducció. Igual que un vehicle tèrmic, la velocitat, el desnivell de les carreteres transitades, l'estil de conducció, la utilització de la calefacció o de la climatització, influeixen en l'autonomia real. Així, en un recorregut extraurbà, pots aconseguir en general uns 115 km d'autonomia real amb temperatures fredes i 170 km amb temperatures temperades o fins i tot més, triant la manera eco-conducció.
 

Sistema de recàrrega Renault Zoe

Saps utilizar un smartphone? Llavors sabràs emprar un ZOE. Per recarregar-ho, només has de connectar-ho. El carregador Camaleó s'adapta a la potència d'energia disponible (entre una potència mínima de 3kW i una potència màxima de 43kW).
 

Sistema multimèdia R-link de Renault

Trucar a un amic? Quedar amb ell a la ciutat? Consultar els teus correus electrònics mentre esperes? Pots fer tot això amb la teva tableta multimèdia tàctil integrada Renault R-Link. I a més és simple.
 
Renault Zoe part posterior del vehicle
 
L'emoció s'aconsegueix gràcies a l'agilitat, el dinamisme i l'expressió de simpatia de Renault ZOE. Amb formes compactes i definides, una àmplia distància entre eixos i una major alçada lliure al sòl, Renault ZOE ha nascut per al moviment. T'agradaria prova'l? Vine a Grup Autoxandri i acosta't al futur de la mà de Renault.
 
Més informació a:
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada