dijous, 1 d’octubre del 2015

Nou Renault Mégane 2016

Nou Renault Mégane

La quarta generació del Renault Mégane 2016, es presenta així de renovat, un vehicle que adopta el nou disseny de Renault. Amb carrosseria de cinc portes, així com la versió GT, que està concebuda per Renault Sport.

Aquest nou model és més llarg que el model precedent (creix 6,4 centímetres) i lleugerament més baix (2,5 centímetres), mesurant 4,36 metres de longitud i 1,45 metres d'altura.  La distància entre eixos és 2,67 metres (2,8 centímetres més que el model que encara es ven). El maleter amb capacitat de 384 litres, ofereix una gran capacitat d'emmagatzematge.
 
Part posterior del Nou Renault Mégane GT
 
La versió GT es distingeix perquè té elements decoratius que no presents en la resta de models de la gamma, tant en l'exterior com a l'interior, dues sortides de fuita i un nou color denominat Bleu Iron i un sistema de dirección a les quatre rodes (4Control), millorant la capacitat de maniobra a baixa velocitat i les reaccions en les corbes.
 
Sistema de dirección 4control del Nou Renault Mégane
 
El Nou Renault Mégane, es fabricarà a la factoria de Palència i es distingirà per la seva línia dinàmica i la seva identitat lluminosa amb forta personalitat en la part davantera i posterior del vehicle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada