dijous, 22 de setembre de 2016

Autoxandri present a l'inauguració del primer punt de recàrrega elèctrica ràpida de Reus

 
Carles Pellicer, alcalde de Reus junt a Jordi Baiget, conceller d'Empresa i Coneixement
 
Grup Autoxandri va estar present el passat 21 de setembre a la inauguració de l’estació de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics ubicada a la plaça de la Llibertat de Reus. L'acte va ser presidit pel conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer qui van anunciar que pròximament entrarà en servei el segon punt de recàrrega ràpida a Reus, situat a la zona blava de la Riera de Miró.
 
Punt de recàrrega ràpida de la plaça Llibertat de Reus
 
Cada vegada és més l'activitat amb la qual compten els punts de càrrega de la ciutat, que actualment disposa d'un parc de 18 punts de recàrrega distribuïts en deu ubicacions diferents que poden atendre fins a 26 vehicles simultàniament.
 
I és que per motius com l'estalvi econòmic, la millora en infraestructures de recàrrega o els ajuts i incentius en l'adquisió de vehicles sostenibles, fan que cada vegada trobem més usuaris d'aquest tipus de transport.
 
Els principals trets característics del vehicle elèctric permeten una conducció senzilla i tranquil·la, amb autonomies de fins a 220 km en el cas de Renault Zoe. Les bateries recarregables mitjançant connexió a la xarxa elèctrica posen en moviment un motor mecànicament simple i eficient que no necessita manteniment.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada