dimecres, 20 de gener de 2016

Consells en la conducció per a embarassades

 
Molts són els dubtes respecte a la conducció que sorgeixen en les dones embarassades. És per això que a Grup Autoxandri avui hem preparat un post amb algunes de les pautes o consells a seguir si estàs embarassada i vols conduir. Primer de tot no pateixis, estar embarassada requereix una sèrie de precaucions al volant, però es pot conduir perfectament i amb tota tranquil·litat si es respecten certes mesures.

L'embaràs pot ocasionar canvis en el metabolisme a nivell de sucre en sang, problemes circulatoris, alteració de la visió o modificacions en la tensió; alteracions que poden minvar la capacitat de conducció i s'ha de consultar sempre que es tinguin símptomes al metge especialista. A banda d'això, si l'embaràs és normal i no es presenta cap alteració, aquí donem alguns consells a tindre en compte a l'hora de conduir de forma segura:

1. Consultar sempre al metge especialista, ja que no és conduir quan es té un risc de part prematur o alteracions en l'embaràs.

2. Seguretat per sobre de tot, utilitzar el cinturó de forma correcta. Col·locar-lo correctament amb la banda pèlvica o cinta horitzontal per sota el ventre a la zona pèlvica i mai sobre el ventre, s'haurà de col·locar a l'alçada de les engonals concretament. La banda superior entre els pits i evitant la pressió sobre la panxa. És recomanable la utilització del cinturó de seguretat amb tres punts d'ancoratge.

 
 
3. La comoditat i seguretat al volant. La dona embarassada deu adaptar la distància entre el seient i el volant a la seva nova situació, des del primer moment.

4. Un cop al volant evita les maniobres brusques, les fortes accelerades o frenades sobtades.

5. Evita els viatges llargs, de més de tres hores seguides. Realitza parades cada hora per estirar les cames, hidratar-te i anar al servei convenientment.

6. La distància correcta entre la dona embarassada i el volant ha de ser d'uns 25 cm, sobretot si el cotxe disposa d'airbag.

7. Es desaconsella la conducció durant l'últim període d'embaràs, tot i que es poden realitzar trasllats amb vehicle anant com a copilot, és millor no conduir.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada