dijous, 10 de març del 2016

La neteja del teu vehicle

La neteja del teu vehicle pot resultar una tasca molt gratificant quan els resultats obtinguts són els desitjats. Aconseguir un acabat lluent i perfecte en el teu vehicle rentat és posible si saps quins productes has d'emprar i la manera adequada d'utilitzar-los. Segueix el nostres consells:


Neteja de l'exterior del vehicle:

Productes de neteja Renault per a l'exterior del vehicle

Per tal de no deixar-te cap zona sense rentar, procurar seguir un ordre a l'hora de netejar-lo. Pots començar per tota la zona de pintura i els vidres externs del cotxe, seguidament centrar-te en un rentat més acurat i intens de les rodes i finalment netejar els vidres per la part interna.

Per aconseguir conservar en bon estat la pintura del vehicle és important triar productes de neteja bons que respectin cada part del vehicle com pertoca. La gama de producte de neteja Renault, n'és un bon exemple.
 
Baieta Renault per a la neteja d'interior del vehicle

Per a protegir millor la superfície del teu vehicle, pots aplicar una fina capa de cera al finalitzar el seu rentat. Hi ha molts rentadors manuals que ja ofereixen aquesta possibilitat.
  
Neteja de l'interior del vehicle:

Productes de neteja Renault per a l'interior del vehicle

Primerament utilitza un aspirador amb suficient força i capacitat de succió per a recollir tota la pols i restes de brutícia de l'interior del cotxe.

Mai facis servir la mateixa baieta per a l'exterior i interior del vehicle, l'ideal és tenir-ne una per a cada zona i si està fabricada específicament per a cobrir cada funció, com les que Renault t'ofereix, molt millor.
 
Baieta Renault per a la neteja d'interior del vehicle
Recorda que les baietes de microfibra eliminen millor la brutícia que les baietes tradicionals. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada