dimarts, 9 de setembre del 2014

Consells en un minut

Avui estem d’inauguració al blog, des d’Autoxandri i amb el suport de Renault volem aconsellar-te sobre el bon manteniment del teu vehicle i és per això que t’oferim aquest espai “Consells en un minut” on t’anirem informant sobre consells pràctics i útils en la cua del teu automòbil.

Els pneumàtics


Els pneumàtics formen part del “Triangle de Seguretat” juntament amb els frens i els amortidors d'un vehicle. Pensa que són l'únic punt de contacte entre el teu vehicle i la carretera.

Has de comprovar freqüentment l'estat dels teus pneumàtics, des del desgast del dibuix passant pels flancs i bandes de rodament fins a la pressió, principalment abans d'un viatge.

Aquest control de pressió has de fer-ho amb els pneumàtics en fred (no haver recorregut més de 3 o 4 km a baixa velocitat). En cas de realitzar el control amb els pneumàtics en calent, has de posar 0,3 o 0,4 kg/cm2 (o bars) més i comprovar de nou quan estiguin freds.

A continuació et mostrem un vídeo on experts Renault et mostraran com identificar si els teus pneumàtics es troben en bones condicions o pel contrari, ja ha arribat el moment de suplir-los per uns de nous.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada