dijous, 2 d’abril del 2015

La Gamma Comercial de Renault et sorprèn

Kangoo Combi:
 

Polivalent i acollidor, el Kangoo Combi proposa un disseny, una versatilitat sense límit i un nivell de confort excepcional tant per al conductor com per als passatgers.
 
Kangoo Furgó:
 
 

El Kangoo Furgó, vehicle comercial polivalent de nova generació, ofereix un confort únic, més pràctic i còmode que els altres.
 
Nou Trafic Combi:
 
 

El Trafic Combi optimitza la teva comoditat amb una àmplia gamma d'equipaments nous. Amb ell, qualsevol escapada es transforma en un viatge en primera clase.
 
Nou Trafic Furgó:
 
 
Un nou estil dinàmic i robust. El seu frontal apareix més afirmat i tenaç, integra el nou logo més gran i vertical, que d'ara endavant tindrà tota la gamma de Renault Vehicles Comercials.
 
Nou Master Combi:
 
En la cabina del Nou Master Combi, espaiosa, acollidora i confortable, es respira professionalitat: visibilitat òptima, comandaments ergonòmics, seients i volant regulables per ajustar la posició de conducció a totes les morfologies, climatització, insonorització millorada...
 
Nou Master Mercaderies transporti tancat:
 

El Nou Master Mercaderies per a transport tancat és robust i t'ofereix un amplísim ventall de possibilitats: versions Furgó, Furgó Doble Cabina i Gran Volum Necessites transportar càrregues grans i pesades?
 
Nou Master Mercaderies transporti Obert:
 
 
El Nou Master Mercaderies per a transport obert t'ofereix també un amplísim ventall de possibilitats: versions paquet darrere, caixa oberta, trepitjo cabina, xassís cabina simple etc.
 
Aquest mes vine i prova un vehícle de la gamma comercial, només per realizar una prova podràs guanyar 2 entrades per la fórmula 1: Gran premi d'Espanya Pirelli 2015:
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada