dijous, 14 de maig de 2015

El Saló de l'Automòbil de Barcelona 2015

Del 7 al 17 de Maig es celebra el Saló de l'Automòbil a la ciutat de Barcelona, des de Grup Autoxandri hi hem assistit i us volem fer un petit tast de totes les novetats de Renault, presentades al Saló. 
 
Renault Kadjar, nou crossover de la marca
 
Després de l'èxit de Captur que s'ha convertit sense cap dubte en el crossover urbà capdavanter d'Espanya i Europa, Renault ha presentat durant aquest saló de l'automòbil, a Kadjar, produït a Palència, és el nou crossover de la marca que molt aviat estarà disponible als concessionaris de Grup Autoxandri.
 
Nou Renault Espace
La següent novetat de Renault aquest any, és la cinquena generació d'Espace, que canvia completament respecte a les seves anteriors generacions, passant de ser un monovolum  a un crossover modern, espaiós i còmode en la seva conducció i per als seus passatgers.
 
Nou Renault Espace amb més autonomía
Quant a vehicles elèctrics, Renault ZOE, el cotxe 100 % elèctric amb 0 emissions, estrena motor estrenés motor. El vehicle que guanya 30 km d'autonomia, podrà arribar a realizar 240 km amb una sola recàrrega. ZOE és qualificat un dels millors vehicles 100% elèctrics del mercat actual. 
 
Renault Twingo
I que dir del petit de la casa, Renault Twingo, aquest petit-gran vehicle que garanteix una gran mobilitat per ciutat, amb una conducció àgil i divertida. Que guanya capacitat interior gràcies a la disposició del seu motor a la part posterior del cotxe.
 
Totes aquestes novetats i més les trobaràs molt aviat a Grup Autoxandri, segueix-nos a Facebook i LinkedIn per conèixer les nostres promocions i no perdis detall de totes les accions que realitzem per a tu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada