divendres, 22 de maig de 2015

Grup Autoxandri ha participat i patrocinat la 1ª Mostra de Mobilitat elèctrica del Camp de Tarragona


Amb la finalitat de difondre les últimes novetats del sector de la mobilitat elèctrica del Camp de Tarragona, Etecnic i Vapor Lab han creat la Primera mostra de mobilitat elèctrica que s’ha celebrat el passat Dijous 21/05/2015 de 11 a 13:30h i de 17 a 21h i en la que Grup Autoxandri hi ha participat. Aquesta jornada dedicada a la sostenibilitat s’ha dividit en dues parts:

1. Destinada a professionals del sector de la mobilitat urbana (tècnics municipals, regidors, alcaldes, sector hoteler, cambres de comerç, gestors d’aparcaments públics, fabricants de vehicles elèctrics,...). Aquesta primera part de la jornada ha constat d’una conferència a càrrec de Jorge Ríos, gerent d’Etecnic, que, sota el títol de “Present i futur de la mobilitat elèctrica al Camp de Tarragona”, ha fet una radiografia del sector de la mobilitat elèctrica a les comarques del Camp de Tarragona i quin ha de ser el futur del sector.
 
La mostra ha comptat també amb una exposició de vehicles elèctrics, punts de recàrrega i d’empreses que utilitzen la mobilitat elèctrica per desenvolupar la seva activitat.
2. Destinada al públic general. Exposició i prova de vehicles elèctrics i punts de recàrrega de vehicles elèctrics, tant per a ús privat com públic.
La mostra, que ha comptat amb la presència dels models de gama ZE de la casa Renault, els seus dos vehicles 100% elèctrics Renault Twizy i Renault Zoe.
 
Renault Twizy de Grup Autoxandri, present a la Mostra de Mobilitat elèctrica
 
Renault Twizy: l'electró lliure ultramòbil, reinventa avui la teva vida a la ciutat. Twizy, biplaça segur i confortable, elèctric, obert, energètic, divertit, audaç, rellança la revolució elèctrica amb un disseny totalment innovador. Aquest quatricicle es condueix amb permís de conduir tipus B i la versió Twizy 45 sense permís, a partir de 15 anys. Amb Twizy, fas que circuli l'energia.
 
Renault Zoe de Grup Autoxandri, present a la Mostra de Mobilitat elèctrica
Renault Zoe: Amb Renault ZOE, berlina de 5 portes, vehicle compacte i 100% elèctric, comença una nova era automobilística. ZOE és el primer cotxe dissenyat per ser realment accessible per a la major quantitat possible de persones, i resulta ideal per a les necessitats quotidianes. La tecnologia que conté per a cuidar-te i cuidar el teu medi ambient avui.
Imagina carrers sense sorolls de motors, sense emissions de CO2, una ciutat on es viu millor… Ja no és necessari esperar a les estacions de servei, n’hi ha prou amb connectar el teu cotxe com un Smartphone. Temps que estalvies per a dedicar-lo al que vulguis. Et ve de gust? Doncs comencem a construir el nostre futur.
 
Tots en som responsables!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada