dimecres, 17 de juny de 2015

Guanya un dorsal per a la mitja marató de NY amb Renault Grup Autoxandri

 
Renault Captur i Renault Grup Autoxandri, ara t'ofereixen l'oportunitat de guanyar un dorsal per a la mitja marató de Nova York. Una gran ocasió que et permetrà viatjar a la ciutat dels gratacel amb un acompanyant. Tan sols has d'entrar a la página web capturrunners.es, emplenar el formulari d'inscripció online: ¿Eres un Captur Runner? i podràs guanyar diversos premis com material esportiu entre d'altres.

Si et descarregues l'aplicació Endomondo al teu mòbil o mitjançant la seva web, podràs enregistrar els teus entrenaments esportius, que et serviran per participar en grans sortejos. De l'1 al 30 de juny de 2015 el sorteig Challenge Captur Runnerset permetrà per cada 3km que facis i guardis a Endomondo obtenir una participació per al sorteig. Quant mes km més participacions!
 
 
Podràs guanyar fantàstics premis de 10 targetes regalo per mes de 100 euros cadascuna per canviar en la tenda online de Runners: tienda.runners.es Podràs guanyar tres fantàstics premis: un premi d'un cupó de 100 euros, un altre premi de 2 cupons de 100 euros cadascun i un premi final de tres cupons de 100 euros cada cupó.
 
També es sortejaran 10 dorsals per a cada ciutat en la qual se celebri la carrera de la dona, participa en la promoció “Cuéntanos cual es tu historia” entrant també a www.capturruner.es emplena el formulari i tria el dorsal per a la carrera que prefereixis disputar. No et perdis l'ocasió d'aconseguir un dorsal gratuït per a una de les carreres més emblemàtiques i mundialment coneguda, aconseguint un viatge i hotel pagat a Nova York.

Gaudeix de l'estil de vida que t'ofereix el running amb hàbits saludables, amb la pràctica d'un esport divertit i entretingut.
 
Més informació a:
http://www.capturrunners.es/
http://www.renault.es/gama-renault/renault-vehiculos-turismos/gama-captur/captur/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada