dijous, 9 de juliol del 2015

El nou TALISMAN de Renault

Renault Talisman
Renault ha presentat aquest passat dia 6 de Juliol, el seu nou model de Berlina, batejat amb el cridaner nom de TALISMAN. La paraula “talismà” evoca protecció i poder, sent al mateix temps una paraula fàcil de pronunciar i amb un significat àmpliament conegut.

D'altra banda, un talismà és un objecte al que se li atribueixen poders màgics, els trets més màgics de Renault Talisman són:
 
Renault Talisman és màgic en elegancia:

Interior del Renault Talisman
Prepara't per atreure totes les mirades. Una berlina de gran magnitud, Renault Talisman es distingeix per la seva elegància. Equilibri en les seves proporcions tant davanteres com a posteriors, Renault Talisman posseeix tots els avantatges d'una gran berlina tricos dissenyada per al teu benestar, i el dels teus passatgers. Es caracteritza per un disseny i una identitat lluminosa amb molta classe. Apreciaràs les seves línies precises, afilades i amb una habitabilitat esplèndida, Renault Talisman al·ludeix al dinamisme i a la modernitat.

Renault Talisman és màgic en confort:
 
Detalls dels seients de Renault Talisman
Detalls del volant de Renault Talisman
Relaxa't, condueixes un Renault Talisman. Equipat amb seients ergonòmics de nova generació i amb nombrosos equipaments Hight-Tech, Renault Talisman et garanteix un confort excepcional. El seu generós espai a l'interior et convida a la relaxació i a l'evasió.
 
Renault Talisman és màgic en sensacions:
 
Equip Bosé de Renault Talisman
Sistema 4Control de Renault Talisman
Gràcies al sistema Multi-Sense, Renault Talisman ofereix diferents perfils de conducció. Al volant, les diferències es perceben en el sistema 4Control, en l'amortiment pilotat, en la direcció, el motor i en el funcionament de la Caixa EDC, però no només la mecànica es modifica. Depenent de la manera de conducció —Confort, Sport o Eco — l'habitacle del Renault Talisman es transforma en un espectacle sensorial: la il·luminació interior pot variar entre el verd, blau, sèpia, vermell o violeta; l'estil, les dades mostrades i el color dels instruments de bord es modifiquen; canvia la sonoritat del motor, el massatge dels seients i el funcionament del climatitzador.

Amb tantes variables de conducció i de l'interior, el Renault Talisman també permet personalitzar al gust del conductor cadascun dels paràmetres anteriors.
 
 
Descobreix més sobre Talisman, en aquest vídeo:
 
 
Més informació a:
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada