dijous, 30 de juliol del 2015

Renault Kangoo Combi

Nou Renault Kangoo
Kangoo canvia d'imatge i incorpora ara la nova identitat de marca de Renault. El paragolpes davanter i els fars evolucionen per oferir una linia sòbria i harmoniosa. L'habitacle no es queda endarrera tampoc, amb una nova consola central i un nou volant (en versions amb noves motoritzacions).
 
Modularitat i practicitat
 
Nou Kangoo s'adapta a les teves necessitats en qualsevol circumstància: transportar objectes voluminosos o molt llargs mantenint al mateix temps seients en la part posterior, una sortida en família durant un cap de setmana o anar de vacances amb un gran equipatge…

Tot això resulta possible gràcies a l'excepcional modularidad de Kangoo i a la seva àmplia varietat d'opcions: banqueta 1/3 2/3 abatible sobre el sòl, seient de passatger davanter abatible, safata oculta equipatges de múltiples posicions i movible, barres de sostre innovadores, versió 7 places amb Grand Kangoo, nombrosos compartiments...
 
Espai modulable de Renault Kangoo
 
Tecnologia i oci
 
Per als professionals més exigents, Nou Kangoo va més lluny introduint noves funcions tecnològiques com la navegació connectada i integrada R-LINK, noves ràdios, una nova generació d'ESC combinada amb l'Extended grip i l'assistència a l'arrencada en pendent.
 
Sistema R-link de Kangoo
R-Link Evolution amb la seva nova pantalla tàctil et permet fer zoom o scroll amb els teus dits, igual que amb un Smartphone o una Tablet. El seu reconeixement de veu i els seus comandaments al volant ofereixen un accés senzill i intuïtiu a funcionalitats innovadores i pràctiques: navegació TomTom, multimèdia, telèfon mans lliures amb Bluetooth® o fins i tot informació sobre el teu vehicle.
 
Amb TomTom Traffic Kangoo es converteix en un vehicle sense obstacle dins i fora de la ciutat
Beneficia't també d'un any de connectivitat gratuït en el qual podràs descarregar-te aplicacions gratuïtes i de pagament, tant dins com fos del vehicle, a través de R-Link Store i el nostre catàleg d'aplicacions online. També està inclòs TomTom Traffic: la millor informació sobre el tràfic en temps real per calcular el teu trajecte i optimitzar els teus desplaçaments.
Informa't sobre més models de Kangoo a:
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada