dijous, 5 de maig del 2016

Autoxandri reforma el concessionari de Tarragona

Nou espai d'acollida a Autoxandri Tarragona

Autoxandri Tarragona ha remodelat les seves instal·lacions per seguir estant present en l'avantguarda de la innovació i oferir un entorn modern i acollidor a tots els seus clients. Aquest caràcter actualitzat del concessionari, concorda amb el disseny jove i sofisticat de l'estètica de la nova gamma de vehicles Renault.

Autoxandri es posiciona en les últimes tecnologies oferint als seus clients una zona d'espera equipada amb iPads preparats amb aplicacions d'entreteniment, oci i cultura, perquè l'espera sigui més agradable. Aquesta mateixa zona també compta amb una cafetera a disposició del client, que podrà gaudir d'un bon cafè si ho desitja durant la seva visita.

Nou espai d'espera per a clients a Autoxandri Tarragona
 
Tanmateix, la remodelació de l'espai també s'ha realitzat en la zona de Recepció de Taller, completament integrada en tota la tecnologia de l'exposició, on els clients poden visualitzar les ofertes vigents en les pantalles situades en aquest sector.

L'espai de configuració virtual, és el més innvovador, permet al client veure en directe totes les games cromàtiques disponibles per a la xapa del seu vehicle i també les possibles tapisseries, oferint una experiència més real i concreta dels acabats del cotxe que desitja. El client si ho vol, també podrà configurar el seu vehicle de manera virtual, gràcies a la pantalla tàctil a l'abast dels usuaris.


Nova zona de configuración del teu vehicle a Autoxandri Tarragona
 
En aquesta nova instal·lació l'empresa automovilística, sota les directrius de la marca mare, Renault, ha decidit separar les exposicions dels vehicles Renault i Dacia, ampliant així l'espai cedit a Renault convertint-se en la major exposició de la marca a la provincia.
 
Nova zona Dacia a Autoxandri Tarragona
 
Des de Grup Autoxandri volem invitar-te a què visitis les nostres noves instal·lacions i coneguis la innovadora gamma de models Renault i Dacia.
 
T'hi esperem!
 
 
 
 
Autoxandri S.A.U
C/ Josep Mª Folch i Torres 12 (Pol. Com. Les Gavarres)
43006 Tarragona
Tel. 977 050 050

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada