divendres, 3 de juny de 2016

Renault Autoxandri presenta la seva gamma de vehicles ZE a l'ajuntament de Reus

 
L'alcalde de Reus Carles Pellicer va estar present en la jornada
 
El passat 31 de Maig, Renault Autoxandri va presentar la seva gamma de vehicles ZE a l'ajuntament de Reus. Amb la finalitat de renovar la seva flota móvil. L'ajuntament de Reus va organitzar una jornada on les marques amb vehicles que empren energies renovables hi podien ser presents.
 
Renault Twizy, un quadricicle 100% elèctric

L'acció, que es va celebrar al recinte firal de la ciutat de Reus, va comptar amb la presència de més de 15 membres de l'ajuntament, mitjans locals i l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer.

Renault Zoe, el turisme 100% elèctric

La temàtica de l'acte, que va girar entorn de la mobilitat sostenible, perseguia la finalitat de donar a conèixer als regidors de l'ajuntament els diferents models, característiques i avantatges de la gamma elèctrica de Renault, entre altres marques.
 
Desprès d'una presentació de la sèrie Renault ZE impartida per Josep Xandri, gerent d'Autoxandri, els assistents van provar els vehicles fent-los cirular per dins i per fora de la ciutat, deixant-se seduir per la singular sensació de la conducció elèctrica.
 
Renault Kangoo ZE, vehicle comercial 100% elèctric
 
La jornada va finalitzar amb un càtering en el qual els participants van poder intercanviar les seves opinions i impressions després de les proves realitzades amb els diferents vehicles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada