dimarts, 2 d’agost del 2016

Autoxandri present a VELÈCTRIC

Els passats 15 i 16 de Juliol es va celebrar a la plaça Llibertat de Reus la primera edició de VELÈCTRIC, la mostra de vehicles elèctrics organitzada per la regidoria de Medi Ambient de la ciutat.
 
L'acte que va comptar amb la col·laboració dels concessionaris de cotxes del territori, va ser inaugurat per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, mostrant els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil.
 
Carles Pellicer, alcalde de Reus, amb Daniel Rubio, regidor de Medi Ambient

Tots els visitants de Velèctric, van poder provar i conèixer els avantatges de la gama de vehicles elèctrics de Renault ZE, que Grup Autoxandri va posar a la seva disposició.
 
Com a expositors de la fira, Autoxandri va estar present amb la seva gamma de vehicle 100% elèctrics, el turisme Renault Zoe, el quadricicle Renault Twizy i el vehicle comercial Renault Kangoo ZE. Durant tota la jornada, els vehicles a banda de formar part de l'exposició van estar disponibles per a la realització de proves de circulació.
 
Tallers lúdics entre d'altres activitats van servir per fer reflexionar als visitants de la fira sobre l’ús i impactes de l’energia. Els visitants podran calcular l’estalvi en emissions de gasos contaminants.  
 
Espais d'activitats lúdiques de la fira 
L'acte volia transmetre la necessitat de portar a terme un canvi en els sistemes de mobilitat per reduir les emissions de gasos contaminants i convertir les ciutats en espais més saludables. La mostra també defineix com a objectius la sensibilització envers la problemàtica de les emissions; i la promoció de l’estalvi i l’eficiència energética.

En aquest sentit, la fira volia promoure la mobilitat elèctrica com a eina per transformar la mobilitat de la ciutat, amb informació sobre la disponibilitat i accessibilitat tant de vehicles com d’infraestructures que poden contribuir a transformar aquesta mobilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada