dimecres, 17 d’agost del 2016

Quin tipus de conducció t'agrada més?

Les persones modulem el nostre estat d'ànim al llarg de tot el dia, les diferents situacions quotidianes condicionen la nostra forma d'actuar, l'actitud o el nostre fer en cada moment.
A l'hora de conduir cadascú té la seva metodologia particular, podem trobar des de conduccions més agressives i fortes a un mode de circulació més pacífic i ecològic.
Des de Grup Autoxandri avui et volem preguntar amb quin sistema de conducció et sents més identificat?
 
Conducció neutra
 

La manera neutra, s'ajusta a una conducció tal i com indica la paraula, neutral, amb una actitud al volant tranquila i lineal.
 
Conducció Confort

 
Necessites relaxar-te? Opta per la manera Confort, gaudint de seients amb massatge, calefactable i ventilat, de la lleugeresa de la suspensió i d'una conducció amb direcció més suau. Un mètode de conducció tranquil i molt confortable completament necessari després d'un llarg dia de feina.
 
Conducció Ecològica

 
Busques la sobrietat a l'hora de conduir? Escull el mode Eco, la resposta del motor s'ajusta, els canvis de la caixa de velocitats són més fluids i les accelerades més suaus. El consum també es veu considerablement més reduït en aquest tipus de conducció.
 
Conducció Esportiva


Si selecciones el mode Sport, és que t'agraden les emocions fortes, sempre amb responsabilitat i control. Sorpren-te amb la reactivitat del motor. Et podras beneficiar d'un control directe i precís del teu vehicle gràcies a una amotigüació més dura i una dirección més directa i precisa.
 
 
Sistema Multi-Sense de Renault
 
El sistema de conducció multi-sense de Renault et permet graduar i controlar el comportament del teu vehicle en funció de les teves necessitats. A través de 4 modalitats diferents podràs experimentar el tipus de conducció que desitgis en cada moment i sense haver de cambiar de vehicle.
 
Si desitges més informació sobre els nous models Renault que incorporen la conducció Multi-sense, pots consultar els següents links:
 
Renault Mégane
 
Renault Espace
 
Renault Talismán

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada