dimecres, 15 d’octubre de 2014

Autoxandri presenta el seu Dacia GPL a Repsol


Dacia Sandero GLP d'AutoxandriAquests passats 13 i 14 d'octubre, Autoxandri ha estat present en una acció de promoció a Repsol Vila-Seca amb la seva gamma Dacia, amb motor de Gas Liquat de Petroli.


Què és el GLP?

El Gas Liquat de Petroli (GLP) és una barreja de propà i butà, que són presents en el petroli cru i el gas natural, tot i que una part s'obté durant la refinació de petroli .El GLP es caracteritza per tenir un poder clorífic alt i més densitat que la de l'aire.
 
Aquest carburant es coneix i s'utilitza des de fa temps, però és ara quan comença a experimentar un creixement considerable en la seva acceptació social pels avantatges que aporta pel que fa a costos i sostenibilitat. Valors que s'ajusten a les noves tendències de consum universal.


Dacia GLP és una manera intel·ligent d'entendre el moviment

Elements específics del Dacia GLP


Per tots els avantatges que els converteixen en una solució de mobilitat addicional, a Dacia hem incorporat els motors GLP a tota la nostra gamma de productes: Sandero, Logan, Logan MCV, Lodgy, Duster, Dokker i Dokker Van. Com que són motors GLP de fàbrica, disposen de tots els avantatges de:

- Homologació en el vehicle

- Qualitat, fiabilitat i seguretat

- Garantia oficial Dacia de 3 anys o 100.000 km

Així que, triïs el Dacia GLP que triïs, tindràs un vehicle bicarburant que funciona indistintament amb gasolina i gas liquat de petroli. L'engegada es fa sempre amb el motor de gasolina, i en arribar a una temperatura idònia, canvia automàticament al motor de GLP.

En qualsevol moment podràs canviar de sistema simplement accionant un botó. Quan s'esgota el GLP, l'alimentació bascula automàticament al dipòsit de gasolina.
 
Vine a conèixer els Dacia GLP a Autoxandri i coneix la compra intel·ligent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada