dijous, 30 d’octubre del 2014

El Nou Twingo ja està aquí!


Nou Renault Twingo, vine a veure'l a Autoxandri
Res el pot detindre. Compacte i àgil, amb 10 cm menys de llarg! Gràcies al seu diàmetre de gir rècord de 8,6 m, gir amb facilitat es pot aparcar on i quan es vulgui. El capó reduït i la posició de conducció alta aporten una visió panoràmica millorada. Ho podràs veure i percebre tot conduint un Nou Renault Twingo, gràcies a l'assistència a l'aparcament acompanyat d'unes motllures de protecció que eviten fregades.
 
Condueix d'una manera àgil i divertida, oblida't del trànsit... amb els motors SCe 70 S&S i ENERGY TCe 90 la conducció per la ciutat és un autèntic plaer.

 
Tot no és conduir, és necessari també poder col·locar les coses adequadament, és per això que el Nou Twingo conté uns enginyosos compartiments de colors col·locats per tot l'habitacle: butxaques de les portes posteriors, espai sota els seients, compartiment central.

Interior Nou Renault Twingo
 
Àgil en l'exterior, àgil en l'interior... la prova és que el meu seient posterior es baixa amb un simple gest o que pots modificar la inclinació per engrandir el malero sense tocar els seients posteriors... És el que té ser flexible!
 
 

Vine a conèixer el nou Renault Twingo a Autoxandri, sabem que et sorprendrà!

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada