dijous, 9 d’octubre del 2014

Renault Captur: Més de 1.000km per ciutat amb un sol dipòsit



Renault Captur, el crossover a Autoxandri

"Al final han estat 27 hores solament interrompudes a la nit. Dues llargues jornades de treball en les quals ens ha sorprès l'agradable que resulta conduir el Renault Captur fins i tot en un entorn "hostil" com la ciutat. Però sobretot, pel poc que consumeix aquest motor i el bé que soporta les tècniques de conducció eficient". Així acaba l'artícle escrit per la revista Autopista després de realizar una prova de conducció i consum amb el nostre vehicle Renault Captur.

Viatja entorn al disseny del Captur, amb fles seves luides, equilibrades, esportives i apassionades línies , que revelen el seu caràcter àgil, innovador i astut. Tant a l'interior com en l'exterior, explora noves vies en matèria de disseny, confort, equipaments i plaer.
 
 
Interior del Renault Captur
 
El confort et portarà encara més lluny, amb les seves fundes als seient totalment personalitzables, de teixits suaus i colors variats, que s'obren amb una cremallera i poden rentar-se a la rentadora. El disseny inèdit dels seients contribueix a la modernitat de l'habitacle. del vehicle. Els suports que revesteixen el respatller dels seients poden netejar-se amb una esponja.
 
Modularitat del Renault Captur
 
Espai, llum, tot convida a acomodar-se dins el Renault Captur.  Per a un confort màxim de tots els ocupants, adults o nens, Captur ofereix un habitacle de volum generós i modulable a la voluntat que un tingui. La banqueta posterior abatible de 3 seients és també lliscant i permet jugar amb els volums i organitzar l'habitacle del vehicle segons la utilització del moment. El maleter disposa d'un sòl mòbil que et permet ajustar la seva capacitat a les teves necessitats, de múltiples posicions. Realçat en el llindar, oculta el que no et ve de gust mostrar; en posició baixa, ofereix un espai de càrrega complementari i molt pràctic.
 
Vine al nostre concessionari Autoxandri, tria entre els nostres més de 300m2 d'esposició el Renault Captur que més t'agradi i prova'l sense cap compromís.
 
Tota la informació i més sobre Renault Captur a:
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada