dimarts, 4 de novembre del 2014

Dacia la marca que trenca regles

Dacia, marca del grup Renault, ha trencat les regles del sector de l'automòbil tant en la concepció dels vehicles com en la seva comercialització. Tothom en parla de la compra racional, però algunes vegades hi ha dubtes sobre la marca, és per això que des d'Autoxandri avui et parlem sobre els automòbils Dacia i la seva composició.
 
Gama Dacia disponible a Autoxandri
Un preu sorprenentment accessible

Dacia és, abans de res, la garantia d'una relació habitabilitat/preu excel·lent, a més d'uns programes específics de manteniment i de servei posventa molt accesibles. Els vehicles Dacia estan concebuts per a una utilització fàcil i un manteniment senzill. Dacia és una nova forma de vendre automòbils, proposant a tots els clients vehicles a preus accessibles

La seguretat fiable de Dacia

 
Dacia Duster
Dacia es beneficia de l'experiència industrial i de l'enginyeria del Grup Renault per concebre i fabricar models robusts i fiables. Dacia ofereix per a tots els seus models una garantia de 3 anys / 100.000 kms.

Objectiu clau, la qualitat

Fabricació de Dacia
Per a Dacia, la qualitat representa la consecució de tres objectius fonamentals:

1. Respecte a l'activitat de disseny: el producte ha de satisfer les expectatives del client. Però al mateix temps, l'equip de disseny és responsable d'introduir la qualitat en els gens dels vehicles; això s'aplica a tots els models, tant en el moment del seu llançament com en el de les versions derivades dels mateixos.

2. Respecte al sistema industrial: la qualitat en el plànol de la fàbrica i dels proveïdors. Aquests últims han de disposar de determinats procediments i mitjans d'organització que els permetin reproduir cada peça de manera idèntica i cada vehicle amb el mateix nivell de qualitat.

3. Respecte a la xarxa comercial: la qualitat del contacte que Dacia estableix amb el client i a través del com aquest es forma una opinió de la nostra marca.


L'objectiu de Dacia és produir sota els estàndards de qualitat Renault, una gamma de vehicles contemporanis, robusts, fiables, a preus accessibles per a tots els clients.

Descobreix i prova la marca Dacia als nostres concessionaris Autoxandri.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada