dimecres, 26 de novembre de 2014

La importància del parabrisa

Sabies que...?

Test de col·lisió Renault

Segons un estudi realitzat per la NHTSA (National Highway Traffic Survey Administration): organització nord-americana responsable de la seguretat vial): El 30% dels accidents mortals es deu al fet que un o diversos passatgers han sortit disparats total o parcialment del vehicle. El 50% dels passatgers que surten disparats fora del vehicle ho fa a través de les llunes laterals davanteres, és per això que els parabrises d'un cotxe són un element important en la seguretat de la nostra conducció.
 
5 raons per utilitzar peces originals Renault
 
Parabrises amb garantia Renault, disponibles a Autoxandri
Les Peces Originals Renault, són fruit de la recerca i de la tecnologia del fabricant, s'han desenvolupat per passar amb èxit les proves de conformitat dels laboratoris i centres de proves Renault. Aquestes peces, que constitueixen un autèntic exemple de la professionalitat i els valors  propis de la marca, són la millor garantia per conservar el valor original dels vehicles Renault.
 
1. La Seguretat
Cada any es realitzen milers de proves virtuals per comprovar el rendiment, la resistència i la flexibilitat de les peces i millorar, d'aquesta manera, la seguretat activa i passiva dels vehicles Renault.

2. L'Entorn
Renault intenta integrar constantment en la concepció de les seves peces materials reciclats o seleccionats per la seva facilitat per ser reciclats.

3. La Innovació
Amb 700 patents registrades cada any, Renault reafirma la voluntat d'estar sempre a l'avantguarda de la tecnologia, equipant els vehicles amb els millors materials i adoptant processos industrials avançats.

4. La Qualitat
600 enginyers i tècnics s'encarreguen de l'elecció dels materials, del procés de fabricació i de la realització de proves per millorar contínuament la qualitat de les peces.

5. El Disseny
Cada peça està dotada d'una geometria perfecta i és una autèntica prova d'estètica, aerodinamisme i optimització del temps de muntatge durant  una reparació.
 
Riscos que s'assumeixen en utilitzar una peça d'imitació

Com no respecten les especificacions de Renault ni s'han sotmès a les mateixes exigències de qualitat ni a les proves de conformitat, les peces d'imitació poden perjudicar la fiabilitat dels vehicles Renault i comportar perill en la conducció. A Autoxandri hem incorporat tota la seva professionalitat en les peces originals perquè cadascuna d'elles interactuï perfectament. L'ús d'una peça d'imitació que no respongui a les especificacions ni a les normes de producció del fabricant implica el risc de trobar-se amb problemes amb conseqüències importants, com a fixacions que ja no responen a les normes originals o materials de qualitat o gruix menor que ja no resisteixen ni es deformen amb la mateixa eficàcia en un xoc.

La qualitat de les peces originals Renault garanteix la seguretat dels conductors. Per això, a Autoxandri trobaràs sempre les peces originals Renault. D'altra banda, en cas d'accident, la instal·lació o la distribució d'una peça d'imitació pot exposar-te a processos judicials amb conseqüències importants. Si utilitzes peces originals, mantens el patrimoni genètic inicial del vehicle: seguretat, medi ambient, innovació, qualitat, disseny i el plaer de la conducció.
 
Recorda! El sensor de pluja Renault
 
Sensor de pluja disponible a Autoxandri
Gràcies al sensor de pluja Renault, ja sigui sota la pluja o en plena nit, la visibilitat està garantida: instal·lat sobre el parabrisa, el sensor de pluja i de lluminositat controla l'encès dels fars i activa automàticament els eixugaparabrises. En cas de pluja torrencial, la freqüència d'escombratge dels eixugaparabrises s'adapta a la intensitat de la pluja i garanteix una visibilitat òptima a tot moment. D'aquesta manera, el conductor pot concentrar-se en la carretera i conduir amb total tranquil·litat.
 
A més, a més...
 
Aquest Nadal si vens a reparar el parabrisa davanter del teu vehicle a Autoxandri, t'emportaràs un pernil de franc.  http://www.autoxandri.com/promocion-reus-tarragona/autoxandri-vine-a-autoxandri-amb-un-vidre-trencat-i-marxa-amb-un-vidre-nou-i-un-pernil-de-regal-3757
 
 
No deixis escapar l'oportunitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada