dimecres, 3 de desembre del 2014

R-link la tablet multimèdia integrada de Renault


Sistema R-link present en els vehicles Renault a Autoxandri

Conèixes el sistema R-link que incoporen els nous vehicle Renault?  Els vehicle Renault d'Autoxandri incorporen la tecnología R-Link, perfectament integrada en el tauler de bord i que et permet gaudir de:

- Una gran pantalla tàctil de 7" (18 cm) configurable segons les teves necessitats,
- Navegació TomTom®,
- Un innovador sistema de reconeixement vocal que permet, per exemple, trucar a una persona de la teva agenda telefònica o dictar una adreça per desplaçar-te a la mateixa.

Però sobretot Renault R-Link romàn connectat a internet i t'aporta assistència durant la conducció, per exemple, amb la millor informació sobre el trànsit en temps real (Serveis LIVE TomTom®) o alertes de zones perilloses. Podràs descobrir múltiples aplicacions a Renault Store.

Disseny cuidat
 

R-Link, situat com una autèntica joia del tauler de bord dels nous Renault, trasllada l'univers dels smartphone a un ús automobilístic amb la seva gran pantalla tàctil, les seves modernes interfases i un grafisme particularment treballat en el conjunt dels seus continguts...

Intuïtiu
 

La seva gran pantalla tàctil a l'abast de la mà entre el conductor i el passatger, el seu comandament sota el volant i el seu reconeixement vocal situat sobre el volant fan de R-Link un sistema pensat per al món de l'automòbil. Finalment, la informació i serveis de R-link resulten immediatament identificables gràcies a les icones preses del món de l'smartphone.

Personalitzable
 

R-Link s'adapta a les teves necessitats i et facilita la vida. Tria la teva pàgina d'inici, reconeix el teu smartphone i extreu la teva agenda telefònica.

Ergonòmic
 

R-Link, situat a la zona central i a l'abast de la mà, està dissenyat per ser utilitzat amb total seguretat. La seva ergonòmica pantalla tàctil i les seves icones fàcilment identificables fan de R-Link un objecte fàcil i accessible. Els continguts que poden distreure't estan bloquejats i solament funcionen amb el vehicle detingut (fotos, videos). Amb la funció "Text to speech" (lectura d'un text en síntesi vocal), quan està disponible, R-link et llegeix fins i tot els teus avisos d'informació. Gràcies als comandaments sota el volant, pots respondre a una trucada amb total seguretat mentre estas conduint. Pots trucar igualment al teu interlocutor amb el reconeixement vocal o dictar una destinació per no perdre de vista la carretera i mantenir les mans al volant.
 
 
Renault R-link, reconegut com el millor sistema multimèdia europeu:



Rànquing segons l'estudi de SBD sobre els sistemes multimèdia europeus

Un estudi realitzat per SBD, una societat experta en tecnologia automobilística, col·loca al sistema Renault R-Link al capdavant al mercat de tablets numèriques de navegació a bord europees.
Aquest estudi de mercat, avalua la facilitat d'utilització dels sistemes de navegació a bord europeus, i ha triat R-Link com el millor. D'entre els set sistemes de navegació analitzats, R-Link se situa al capdavant amb 85% de satisfacció, per davant d'Audi amb un 78%, i Mercedes amb un 75%.

L'estudi demostra que les aplicacions en si no són necessàriament el més important, sinó la manera en què s'implementen. La qüestió principal és que el sistema sigui el més simple i intuïtiu possible. L'estudi demostra que segons augmenten les funcionalitats del sistema, augmenta també la dificultat d'adaptació al dispositiu, la qual cosa acaba tenint conseqüències negatives en la nota que li atorguen els enquestats. Tampoc el preu del sistema garanteix millors prestacions... R-Link, sent molt més barat que ConnectedDrive de BMW, està considerat el millor sistema a bord mentre que l'alemany està en el sisè lloc de set!
Els consumidors que han provat les tablets d'abord, han triat en la seva gran majoria R-Link com la més intuïtiva.
 
Per més información d' R-link pots apropar-te a un dels nostres concessionaris del Grup Autoxandi o consultar el web:
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada