dimecres, 10 de desembre del 2014

Dacia Logan MCV, habitabilitat insuperable

Dacia Logan MCV disponible a Autoxandri
Dacia Logan MCV proposa 5 places espaioses i un ampli maleter de 573 litres, al millor nivell de la seva categoria, per oferir-te el màxim de polivalència. La gran funcionalitat de la banqueta posterior 1/3-2/3 permet guanyar espai molt fàcilment, segons les teves necessitats de càrrega a cada moment.
 
L'accés al maleter és fàcil gràcies al seu llindar de càrrega baix. Logan MCV et proposa, per tant, un vehicle polivalent i, a més, al millor preu.

Disseny exterior

Exterior del Dacia Logan MCV disponible a Autoxandri
El Logan MCV, és un vehicle polivalent amb una habitabilitat rècord, no descuida tampoc la seva línia exterior. Els seus flancs marcats i el frontal característic de la marca Dacia permeten al Logan MCV lluir una línia harmoniosa que inspira solidesa i dinamisme al mateix temps.
 
Disseny interior
 
Interior del Dacia Logan MCV disponible a Autoxandri
Amb un disseny interior més atractiu Dacia Logan MCV destaca pel seu tauler d'abord, fet en carboni fosc o bi-to (segons les versions), amb una instrumentació completa i comandaments particularment funcionals.

Els contorns de les sortides d'aire, el logo en el volant i la inserció en la palanca de canvis són cromats. A la categoria Laureate, la consola central està realçada amb un embellidor en gris metall, a joc amb els tiradors de les portes així com la peça decorativa en el volant.

La qualitat percebuda ha estat cuidada i reforçada gràcies a l'elecció de materials i superfícies més refinats.
 
Fiabilitat i robustesa
 
Els vehicles Dacia han superat proves en les condicions més extremes. A més de les proves convencionals en bancs d'assaig de fàbrica, el grup Renault sotmet als seus nous vehicles a proves extremes en condicions reals, sobretot, per estar segurs que envelleixen bé.

Des de l'inici, els vehicles Dacia s'han dissenyat per vendre's a nivell internacional, sobretot als països emergents, amb un plec de condicions exigent tenint en compte la diversitat de carreteres en les quals poden evolucionar.
 
Garantia de 3 anys

La garantia del fabricador de 3 anys o de 100.000 km s'aplica al conjunt de models de la gamma: revisió en qualsevol taller de la xarxa i reparació amb el millor nivell de perícia amb peces originals.
 
 

Sense cap dubte, el vehicle familiar ideal, polivalent, funcional, fiable, amb estil i robust, a un preu insuperable.




O vine a veure'l i provar-lo al concessionari del Grup Autoxandri que més et convingui, demana cita a: http://www.dacia.es/gama-dacia/logan-mcv/presentacion/fiabilidad/


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada