dijous, 22 de gener del 2015

Dacia Dokker, la primera furgoneta de la gamma Dacia

Dacia Dokker, disponible a Autoxandri
Una furgoneta amb gran capacitat

Dokker és la primera furgoneta autèntica de la gamma Dacia. Aquest pràctic vehicle és molt polivalent i sap adaptar-se a totes les teves necessitats, ja es tracti de seients per als teus passatgers o espai de càrrega, en les millors condicions de confort.
 
Dokker es proposa amb una o dues portes laterals lliscants, l'obertura de les quals, la més àmplia del mercat, permet un accés particularment fàcil als seients posteriors. Amb la seva banqueta posterior abatible molt funcional, resulta molt fàcil passar d'una configuració de 5 places a una configuració de 4, 3 o 2 places segons les teves necessitats a cada moment, deixant així lliures fins a 3 m3 de càrrega.
 
El maleter de Dokker proposa la major longitud del mercat (1,16 m) i el seu accés resulta més fàcil gràcies a un llindar de càrrega baix i 2 portes posteriors asimètriques (1/3-2/3). Per tant, Dokker combina la capacitat de càrrega i el confort.
 
Habitabilitat confortable
 
Habitacle interior Dacia Dokker


Gran capacitat i racons adaptats a la càrrega de Dacia Dokker
 
Dokker és un vehicle pensat per simplificar la vida a bord i per a un còmode ús quotidià. Pràctic, l'accés a bord i la càrrega d'objectes en el maleter resulten molt simples, gràcies a les seves portes laterals lliscants particularment amples i a les portes posteriors asimètriques, amb un llindar de càrrega bastant baix. Dokker proposa igualment nombrosos compartiments, que ofereixen una capacitat de fins a 41 litres. Dokker està dotat d'una calefacció i climatització eficaces, ràpides, que garanteixen un confort tèrmic homogeni en tot l'habitacle.
 
La fiabilitat de Dacia Dokker
 
Estètica robusta i sòlida de Dacia Dokker
 
Dokker, fidel als gens de la marca Dacia, posseeix totes les qualitats requerides en termes de fiabilitat i robustesa. Ha estat provat en les condicions d'ús més difícils i ha demostrat la seva capacitat de resistència. Com els altres membres de la família Dacia, Dokker es beneficia de solucions tècniques d'eficàcia demostrada en el Grup Renault, garantia de la seva solidesa i rendiment.
 
Vine a Grup Autoxandri i descobreix Dacia Dokker, experimenta la sensació Dacia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada