dijous, 15 de gener del 2015

Edició Limitada Renault Captur Helly Hansen

Renault Captur Helly Hansen, disponible a Autoxandri
Per a tots aquells/es amb esperit aventurer, Renault llença al mercat l'edició limitada Captur Captur Helly Hansen, disponible en dues modalitats bitó: carrosseria Vermell Desig amb sostre negre, i carrosseria Ivori amb sostre negre. Renault Captur Helly Hansen et convida a explorar i descobrir un món de sensacions.
 
El primer crossover de Renault està dotat d'un look provocador reafirmat amb el seu nou color Vermell Desig exclusiu en la gamma Captur, les seves proteccions davanteres i posteriors en gris, les seves llandes de 17" endiamantadas en negre.
 
Sistema R-link sèrie limitada Renault Captur Helly Hansen
Extended Grip Renault Captur Helly Hansen
L'aventura és genial, sobretot quan estàs ben equipat. Per facilitar el teu recorregut, tan variat com tu vulguis, Renault Captur Helly Hansen ho té tot previst: sistema Extended Grip, navegació connectada R-Link, climatització automàtica... i fins a radar de proximitat posterior amb càmera!
 
Interior Renault Captur Helly Hansen, seients posterior

Interior Renault Captur Helly Hansen, volant
Interior Renault Captur Helly Hansen, guantera
Més enllà d'un look exterior reafirmat, l'interior de la sèrie limitada Captur Helly Hansen està cuidat al detall per oferir-te el màxim confort. Els seus seients exclusius són garantia de qualitat i de benestar. Els elements de disseny específics (motllures del tauler de bord en vermell, incrustacions de fibra de carboni en el volant, llindar de les portes cromat, catifetes davanteres...) atorguen a la sèrie limitada Captur Helly Hansen un ambient tan esportiu com a acollidor.
 
Creat per a l'aventura
 
Renault Captur Helly Hansen, disponible a Autoxandri
Captur Helly Hansen ha nascut per a l'aventura i ho demostra. El seu sistema d'anti-patinatge Extended Grip es distingeix gràcies a una motricitat òptima en qualsevol tipus de terreny, oferint al conductor la possibilitat de triar entre tres maneres d'adherència: "Ruta, "Terreny tou" i "Expert".
 
Tant en terrenys convencionals com sobre neu o en el fang, l'Extended Grip farà les delícies d'aquells als quals li agrada sortir-se del camí, sense preocupacions. Associat als seus pneumàtics desenvolupats específicament, Captur Helly Hansen és una garantia de seguretat gràcies a la seva gran adherència en condicions difícils.
 
Si el teu esperit és aventurer i necessites un vehicle que estigui a l'altura de les teves expectatives Renault Captur Helly Hansen és la teva opció, vine a Autoxandri i descobreix l'energia d'aquesta sèrie limitada tan especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada