dijous, 19 de febrer del 2015

Ja coneixes Renault Twizy?

Renault Twizy, amb capacitat per a dues persones
 
Coneixes al més petit dels Renault? El sorprenent Twizy. No cal que esperis més el futur, vine a qualsevol dels nostres concessionaris de Grup Autoxandri i descobreix Twizy, l'electró lliure ultramóvil, reinventa avui la teva vida a la ciutat.
 
Twizy és biplaça, segur i confortable, elèctric, obert, energètic, divertit, audaç, rellança la revolució elèctrica amb un disseny totalment innovador.

Aquest cuatricicle es condueix amb permís de conduir tipus B i la versió Twizy 45 sense permís, a partir dels 15 anys.
 
Un disseny urbà
 
Frontal i lateral de Renault Twizy

Part de darrera i lateral de Renault Twizy

Twizy és el vehicle creat per a la ciutat. El seu innovador disseny i la seva arquitectura futurista et protegiran amb total llibertat. Surt a fer un tomb amb Twizy i reinventa la teva relació amb la ciutat...

Oblida't de les preguntes que desanimen de vegades a sortir: On aparcaré? Resposta Twizy: En qualsevol lloc! Aixeca't, estén els braços, no necessites més espai per aparcar un Twizy. Com em vesteixo? Com et vingui de gust, el teu Twizy et protegeix.
 
Manta protectora per a conductor i acompanyant

Espais porta objectes dintre de Renault Twizy

Seient posterior Renault Twizy
 
Twizy és un vehicle innovador i complet. No existeixen concessions entre habitabilitat i funcionalitat. La ciutat és teva! Twizy embarca la millor tecnologia al servei de la conducció.

La solució per als professionals
 
Renault Twizy cargo disponible a Autoxandri
 
Al servei de la teva mobilitat professional. La familia Twizy creix gràcies a l'aparició d'una nova versió que s'adapta al transport de mercaderies: el Twizy Cargo. Un maleter de gran capacitat i amb porta són les novetats de la part posterior. Twizy Cargo té:

- Un maleter 180 litres / 75 kg en lloc de la part posterior.
- Un volum a la part de darrere accessible gràcies a una porta amb clau disponible de sèrie sobre la base de Twizy Urban 45 i 80.
 
Twizy Cargo és molt útil per a repartiments gràcies al seu gran maleter posterior i a la seva petita grandària que et permetrà estacionar entre dos vehicles.
 
Exemple d'aparcament alternatiu posible amb Renault Twizy
 
Una plaça per al conductor en la part davantera, una porta posterior que s'obre en un angle de 90º i que dóna accés a un maleter capaç d'albergar tota classe de paquets: carregar, aparcar, descarregar… serà més simple i eficaç amb Twizy.
 
Cap vehicle bloquejarà l'obertura ja que amb Twizy també pots estacionar en qualsevol posició, fins i tot amb la porta posterior cap a la vorera. Un vehicle àgil que sempre trobarà una plaça en un buit del carrer a la qual et dirigeixis.

Amb Twizy, repartiràs millor, més i més de pressa.
Be Urban! Be Twizy!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada