dijous, 5 de febrer del 2015

Descobreix Kadjar i atreveix-te a viure!

Atreveix-te a viure l'experìencia Kadjar, molt aviat a Autoxandri

Preparat per descobrir Renault KADJAR? Kadjar és el germà gran de l'exitós Renault Captur. Inconfusible i poderós, Renault Kadjar, arriba amb noves línies de disseny. Tant en un entorn urbà com explorant la natura, aquest crossover et transportarà còmodament a través d'un viatge que mai abans t'havies atrevit a somniar.

Renault KADJAR, presumeix de versatilitat sofisticada, podent triar entre conducció 4x2 i 4x4, sense allunyar-se del seu perfil esportiu. Podràs comptar amb ell en qualsevol moment de la teva vida: en la pròxima reunió de treball o en la teva següent aventura.
 
Un crossover amb caràcter
 
Detall del nom Kadjar en el nou vehicle

Amb el seu frontal definit i la seva cridanera silueta, Renault KADJAR t'anima a passar a l'acció, a explorar. Les seves linies fluïdes i marcades irradien dinamisme. La seva signatura lluminosa és símbol d'una forta personalitat gràcies a la tecnologia LED, i Pure Vision que aguditza la visibilitat de dia i de nit.
 
Interior de l'espai del conductor dins de Kadjar

En el seu interior, gaudiràs del màxim confort. Materials de gamma alta, còmodes seients, una postura esportiva en la conducció i un sistema d'àudio premium, faran que triïs a Renault KADJAR per a qualsevol viatge.
 
Atreveix-te a sentir-te lliure i viu la teva pròpia aventura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada