dijous, 19 de març del 2015

Consells en un minut

La climatització

Sistema de climatització Renault

La teva climatització contribueix a la teva comoditat però també a la teva seguretat. A l'estiu, et permet no incomodar-te per la calor. A l'hivern, pots mantenir una visibilitat òptima gràcies a l'eliminació ràpida del baf.
 
Si vols perllongar la vida del teu sistema de climatització, Renault t'aconsella encendre l'aire condicionat almenys deu minuts al mes, tant a l'estiu com a hivern, d'aquesta manera s'aconsegueixen mantener actius els components de precisió del sistema.
 
Per garantir un bon funcionament del sistema de climatització del teu vehicle, Renault et recomana realitzar la neteja del circuit de l'aire de climatització una vegada a l'any o aprofitant altres operacions de manteniment relacionades, canvi de filtre d'habitacle del fluid de climatització. Per a això et proposem diferents solucions amb preus adaptats a cadascuna d'elles.
 
A Grup Autoxandri realitzem el diagnòstic del teu sistema de climatització utilitzant una metodologia precisa i acurada amb el medi ambient, usant refrigerant R134A exempt de CFC per protegir la capa d'ozó a més de mitjans i utillatge per reciclar residus durant les intervencions en el sistema d'aire condicionat.

Fer l'operació de manteniment de la climatització a Grup Autoxandri, et permet valorar l'estat de l'ampolla deshidratant i disposar de la plena eficàcia de l'aire condicionat alhora que es protegeixen els elements més delicats del sistema per comptar amb el confort i seguretat originals.
 
Deixa el teu vehicle en mans d'experts i et beneficiaràs de:
 
- L'experiència dels nostres equips
- La garantia d'1 any en peces i mà d'obra en totes les operacions
- La seguretat del muntatge de Peça d'Origen Renault
- Preus per garantir-te una oferta transparent, clara i sense sorpreses


A continuació et deixem un vídeo on experts Renault t'aconsellaran sobre el manteniment del sistema de climatització del teu vehicle:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada