dijous, 12 de març del 2015

Jornada de Portes Obertes a Autoxandri Tarragona



Entrada concessionari Renault
Autoxandri Tarragona

Durant la Jornada de Portes Obertes organitzada aquesta setmana, entre el 12 i el 14 de març, a Grup Autoxandri Tarragona us presentarem les últimes innovacions tecnològiques dels models Renault.
Els clients que s'apropin a les nostres instal·lacions descobriran el més nou en tecnologia, i podran realitzar proves dinàmiques dels models de la gamma Renault. Tindran l'oportunitat de comprovar les virtuts del seu alt nivell de connectivitat, destacant el sistema multimèdia integrat R-Link, també l'excel·lent sistema àudio Bose, ideat per al confort acústic de tots els passatgers, o el versàtil sistema de doble embragatge EDC (Efficient Dual Clutch) que conjunta els beneficis d'una caixa manual amb els d’una caixa de velocitats automàtica, entre altres tecnologies d'avantguarda útils per al conductor i els passatgers.

Per a aquesta ocasió especial, a Renault Autoxandri Tarragona us volem oferir una forma molt original de provar els nostres models de vehicles en un entorn d'oci i diversió, que inclou la presència de “drons”, de càmeres d'acció “AEE Magicam S71” i ulleres de realitat virtual “Illusion Box”, a fi d'entretenir a tota la família.
I els dies 13 i 14 de març els més petits de la familia, podràn gaudir de castells inflables, caramels i participar en un taller de xapes i imans per entrar en el sorteig d’una tablet Vexia. 


Interior Renault Twingo disponible a Autoxandri
A través del minisite específic www.somos-nomadas.es, els internautes es poden registrar per sol·licitar una prova dinàmica al concessionari que millor convingui. Renault vol incentivar aquesta visita per conèixer la tecnologia Renault a través del sorteig, entre els participants, d'un Renault Captur, el crossover fabricat a Espanya i exportat a més de 60 països, que ha estat líder del seu segment en 2014 al nostre país i a tota Europa.
També hi ha previstos premis instantanis de càmeres Go Pro, subscripcions a YOMVI o altres premis, pel fet de provar els diferents models de la gamma.
 
Interior concessionari Renault Autoxandri Tarragona, zona PASSION

Com a complement, s'han engegat, de manera excepcional, descomptes especials sobre els elements d'alta tecnologia que equipen la gamma Renault de productes, des de Clio o Captur fins a Laguna o Koleos, passant per les gammes capdavanteres absolutes del mercat espanyol, Mégane i Scénic, sense oblidar al supervendes dels vehicles comercials, el Renault Kangoo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada