divendres, 6 de març del 2015

Arriba Nou Renault Espace

Nuevo Renault Espace
 
El nou Renault Espace adopta en la seva part davantera la nova identitat de Renault, reforçant la seva personalitat amb un major dinamisme. Un disseny atractiu, fluït i de gamma alta per al nou Renault Espace, que et permet viatjar amb visió panoràmica gràcies a la seva superficie acristalada  i el seu volum equilibrat i acollidor. El seu caràcter amb classe s'expressa totalment a la carretera, per viure el plaer d'una conducció serena.

Una gran llibertat de moviment!
 
Interior modulable de Nou Renault Espace
 
Amb els seients corredissos de fixació automàtica, el nou Renault Espace és encara més modulable, 2, 5 o 7 places, en funció del que et vingui de gust. En la part posterior, cada passatger pot triar la situació del seu seient, d'una forma sempre segura, gràcies als cinturons de seguretat fixats a bord.

Menys rentat, menys aigua i, per tant, menys impacte mediambiental. El tractament Teflon® és ecològic sense saber-ho i Renault Espace està orgullós de ser el primer vehicle que proposa aquesta tapisseria antitaques i innovadora.
 
Tecnologia útil i de confort

 
Interior part davantera Nou Renault Espace
 
La climatització regulada ofereix un confort tèrmic que permet que els passatgers seleccionin la temperatura que desitgin. L'usuari pot ajustar la temperatura, a qualsevol moment, gràcies als botons situats en el quadre de comandament.

Els eixugaparabrises davanters, amb una cadència automàtica, adapten la seva velocitat d'escombratge en funció de la intensitat de la pluja. Un sensor de lluminositat activa automàticament l'enllumenat de les llums quan cau la nit o quan s'entra en un túnel.
 
Els passatgers de darrera disposen de ventiladors en la 2ª i 3ª fila amb comandament en la 2ª fila. D'aquesta forma, cadascun pot regular com prefereixi la calefacció o l'aire acondicionat.
 
Targeta mans lliures Renault 
 
La targeta mans lliures de Renault permet obrir/ tancar / accionar el seu vehicle apropant-se o allunyant-se, sense treure la targeta de la butxaca o de la bossa. No busquis més les teves claus, en apropar-te, les portes s'obren...en sortir, les portes es tanquen.
 
Seguretat completa
 
Interior protegit de Renault Espace
 
Evitar situacions de risc, corregir una pèrdua d'adherència i protegir a tots els ocupants: Espace et permet viatjar amb total seguretat.

Per a la seguretat de tots, Renault Espace proposa un dispositiu de seguretat actiu i passiu basat en l'experiència de Renault. En totes les carreteres, Renault Espace pensa en tu.
 
Molt aviat podràs veure en directe aquest nou vehícle, als teus concessionaris de Grup Autoxandri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada