dijous, 3 de setembre del 2015

La seguretat Renault

Prevenció
 

Renault desenvolupa tecnologies avançades per prevenir accidents. La prevenció comença per l'assistència al conductor en l'anticipació de riscos.


Renault també ofereix equipaments que asseguren una gestió automàtica d'operacions annexes que permeten que el conductor romangui concentrat, per exemple, unes llums i uns eixugaparabrises automàtics. Els fars de xenón o bi-xenón, igual que la il·luminació reforçada en les corbes milloren la visibilitat i optimitzen el temps de reacció.
 
Correcció

Xassís Four Control de Renault
 
Els sistemes d'assistència al conductor de Renault són altament tecnològics i s'han dissenyat per compensar els errors del conductor i proporcionar una intervenció essencial que pot salvar vides en situacions de conducció extremes.

L'equipament, disponible en diversos models, comprèn un sistema de frenat optimitzat amb ABS i un sistema d'assistència a la frenada d'emergència (SAFE), el ESP (control d'estabilitat) amb control de subviratge CSV i un xassís "Four Control" amb quatre rodes de direcció ofereixen una precisió de conducció excepcional.
 
Protecció dels ocupants


La seguretat es reflecteix en els gens de qualsevol vehicle de Renault. Tota la gamma Renault s'ha dissenyat per oferir una protecció màxima dels seus ocupants. L'estructura del vehicle protegeix al conductor i als passatgers amortitzant la major part de l'energia produïda durant una col·lisió mentre que els sistemes de retenció de l'habitacle absorbeixen la resta d'aquesta energia.

La tercera generació SRP de Renault (System for Restraint and Protection) és una innovació única al mercat en matèria de seguretat i la nostra gamma de sistemes de protecció dels ocupants integra coixins de seguretat actius anti-lliscament, uns seients i reposacaps d'alt rendiment amb amortidors de xocs posteriors, captadors de xocs bilaterals i dispositius avançats de seguretat per a nens.
 
Protecció dels nens 
 
Seient especial per a nens Renault
 
Sigui quina sigui l'edat del teu fill, Renault et proposa una solució a mesura. Sabies que ...? A Europa, 60.000 nens sofreixen ferides cada any degudes a accidents, sovint per no portar el seient de nen o per empar un seient no adaptat.
 
Renault sempre s'esforça per millorar la seguretat dels nens, perquè els nens són més fràgils i vulnerables i per comprendre millor com protegir-los en cas de col·lisions greus, Renault ha participat en programes europeus de recerca CHILD i CREST basats, sobretot, en l'observació de 669 accidents reals amb nens a bord. Gràcies a aquests treballs, Renault ha pogut desenvolupar el seu propi mètode d'assajos per qualificar la seguretat dels seients de nens amb el mateix nivell d'exigència que per a la posada a punt dels sistemes de seguretat adulta.
 
Per a cada nou vehicle, Renault s'assegura que els seients puguin muntar-se correctament i que responguin a unes exigències de protecció especialment elevades.

Més informació a:
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada