dijous, 24 de setembre del 2015

Com optimitzar la conducció al volant d'un vehicle elèctric

Renault Zoe
 
Conduir un vehicle elèctric diàriament pot resultar molt satisfactori si saps la manera de treure'n el màxim rendiment i conducció eficient del teu vehicle. Des de Grup Autoxandri et donem una sèrie de pautes per a que garanteixis una máxima autonomía del teu cotxe.
 
Emprar el mode ECO,  en els cotxes elèctrics Renault suposa una resposta del motor immediata, que se suavitza i les prestacions són menors, però es regenera molta més energia quan aixequem el peu de l'accelerador i l'autonomia s'amplia.

Els vehicles elèctrics requereixen una conducció suau, les acceleracions han de ser progressives, les frenades perllongades i suaus per optimitzar la recuperació d'energia cinètica. Avançar-se a les circumstàncies del tràfic és un factor clau. Tampoc convé córrer massa.
Renault Twizy
 

Els cotxes elèctrics ens indiquen els quilòmetres d'autonomia restant de la millor manera possible has de recordar que es tracta d'una estimació, la qual varia considerablement depenent de múltiples factors com la climatologia, la situació del terreny, etc. És per això que hauràs de controlar els kilòmetres restants d'autonomia.

Encara que al principi et pugui semblar molt complicat controlar l'autonomia del teu vehicle elèctric, en poc temps coneixeràs el seu consum segons la teva manera de conduir i aprendràs a autonomista al màxim els kilòmetres.
 
Més informació a:
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada