dijous, 10 de setembre de 2015

Quina és la postura correcta per a una bona conducció?

 
Per conduir, hem de portar sempre una postura correcta que implica la posició del seient, la distància als pedals i la posició de les mans en el volant. Pren nota de tot el que necessites per adquirir la postura més segura per conduir.

El primer que has d'ajustar quan entris al cotxe és el seient perquè el cos es trobi a la distància idònia dels pedals, ni molt a prop ni molt lluny. En trepitjar l'embragatge fins al fons, la nostra cama esquerra ha de quedar completament estirada. D'aquesta manera, ens cansarem menys conduint i podrem trepitjar els pedals amb major facilitat.
 
Inclinació correcta del respatller

La inclinació més adequada és aquella que es troba en un terme mitjà entre un respatller reclinat i un altre massa recte. En el primer cas, perdrem reacció de maniobres, ja que els braços estan més allunyats del volant. No obstant això, amb el respatller excessivament recte, el nostre cos romandrà en tensió contínua i ens fatigarem amb més facilitat.

Alçada del seient?

L'alçada perfecta del seient del conductor dependrà de l'altura d'aquest, però mentre més baixa, millor, sense arribar a perdre visibilitat.

Pensa que com més baix vagi el seient, més sensació de moviment de la carrosseria tindrem. D'aquesta manera, les persones més baixes es veuran obligades a elevar una mica més el seient perquè no perjudiqui a la visibilitat de l'asfalt.

Finalment, en regular la postura més segura per conduir no t'oblidis del mirall retrovisor interior que apunta a la part posterior del cotxe. Per tenir una major visió en aquest mirall, s'ha d'encaixar amb la lluna posterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada