dilluns, 26 d’octubre del 2015

Renault Clio i Boa Mistura

Renault Clio Technofeel Limited Edition pintat a mà per Boa Mistura

El grup d'artistes Boa Mistura, en col·laboració amb Renault Clio, es va embarcar el passat 6 de juny de 2015 desde Madrid, en un viatge per la Península amb el qual han barrejat color, música i motor amb finalitats artístiques i benèfiques.

El grup d'artistes urbans Boa Mistura en col·laboració amb la marca Renault Clio va partir amb l'objectiu de recórrer Espanya en un viatge artístic i motoritzat que ha compaginat àmbits tan dispars i ara germanats com la pintura, el motor, l'arquitectura, el disseny, la música i la solidaritat. En la primera etapa els artistes han pintat amb el seu estil inspirador el vehicle model ‘Renault Clio Technofeel Limited Edition’, amb el qual després han viatjat a cinc ciutats espanyoles.

Boa Mistura pintant el Renault Clio Technofeel Limited Edition

En el seu pas per Bilbao, la Corunya, Sevilla i l'última parada de tornada a Madrid prevista per fi d'any, els artistes están transmetent la seva passió per allà on passen, a través de la pintura de murals en façanes, amb l'objectiu d'embellir les metròpolis mentre un decorat Renault Clio els cobreix les esquenes. “La passió és el motor de tot el que fem, i volem que la ciutat sigui un mitjà més acollidor”, van assegurar des de Boa Mistura. D'altra banda, els centres de Barcelona i Valencia han acollit un taller-mural organitzat pels artistes per ensenyar i fer partícip al públic assistent.
 
Mural Renault Clio i Boa Mistura creat a Barcelona

Totes les obres de Boa Mistura per a aquest viatge han estat inspirades en l'espot del Renault Clio ‘C’est si bon’, en el qual la música i els sentiments s'entrellacen, creant així un fil conductor que han sabut plasmar els artistes en els seus dissenys. Cada parada s'ha convertit en una festa local que ha fet gaudir als assistent.
 
Amb el seu retorn a Madrid aquest proper novembre, será el capítol que posarà fi a l'aventura, es subhastarà el cotxe pintat i la recaptació es destinarà íntegrament al projecte social ‘Crossroads’, gràcies a com Boa Mistura contribuirà amb la seva pintura a millorar el suburbi de Kibera, Kenya, el segon més gran d'Àfrica amb més d'un milió d'habitants.
 
Des de Grup Autoxandri et deixem amb els vídeos del viatge de Boa Mistura amb Renault Clio que s'han creat:
 
 
 
 
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada